Merak Ettikleriniz

2005 yılından beri donuk gıda sektöründe faaliyet göstermekteyiz. 2017 yılından beri de Begos 3 Bölgedeki kendi binamızda faaliyet göstermekteyiz. Faaliyet binamızın 1500 m² si üretim olmak üzere toplam 3500 m² kapalı alana sahiptir. Üretim faaliyetlerimiz, bünyemizde çalışan 2 gıda mühendisi tarafından idare edilmektedir.

YouTube hesabımızdan diğer birçok tarifimizi izleyebilir, kanalımıza abone olabilirsiniz.
 

ETLİ MANTI (SOYASIZ) İç Malzeme: Dana eti, soğan, galeta, hayvansal iç yağ, irmik, tuz, ayçiçek yağı, bitkisel lif, karabiber, kimyon.
Hamur: Buğday unu, içme suyu, tuz, ayçiçek yağı


ETLİ VE SOYALI MANTI Soya, sadece %4 oranında kullanılmaktadır. İç Malzeme: Dana eti, soya proteini, soğan, içme suyu, hayvansal iç yağ, tuz, karabiber, kimyon, bitkisel lif.
Hamur: Buğday unu, içme suyu, tuz, ayçiçek yağı.

Buzdolabında -18 Derece de 9 ay süre ile saklanabilmektedir. Ürün çözüldükten sonra tekrar dondurmayınız.

Evet, ürünlerimizin tamamında dana eti kullanılmaktadır.