Merak Ettikleriniz

2005 yılından beri donuk gıda sektöründe faaliyet göstermekteyiz. 2017 yılından beri de Begos 3 Bölgedeki kendi binamızda faaliyet göstermekteyiz. Faaliyet binamızın 1500 m² si üretim olmak üzere toplam 3500 m² kapalı alana sahiptir. Üretim faaliyetlerimiz, bünyemizde çalışan 2 gıda mühendisi tarafından idare edilmektedir.

Web sayfamızın Tarifler menüsünde Kayseri Mantısı, Üçgen Mantı, Bohça Mantı ve Çıtır Mantı  tariflerimiz  yapılışları ile birlikte video şeklinde anlatılmaktadır.

Ayrıca Etibol Mantı ile yapılmış Gurme Tariflerimizi de aynı bölümden görüntüleyebilirsiniz.

 

YouTube hesabımızdan diğer birçok tarifimizi izleyebilir, kanalımıza abone olabilirsiniz.
 

ETLİ MANTI (SOYASIZ) İç Malzeme: Dana eti, soğan, galeta, hayvansal iç yağ, irmik, tuz, ayçiçek yağı, bitkisel lif, karabiber, kimyon.
Hamur: Buğday unu, içme suyu, tuz, ayçiçek yağı


ETLİ VE SOYALI MANTI Soya, sadece %4 oranında kullanılmaktadır. İç Malzeme: Dana eti, soya proteini, soğan, içme suyu, hayvansal iç yağ, tuz, karabiber, kimyon, bitkisel lif.
Hamur: Buğday unu, içme suyu, tuz, ayçiçek yağı.

Buzdolabında -18 Derece de 9 ay süre ile saklanabilmektedir. Ürün çözüldükten sonra tekrar dondurmayınız.

Evet, ürünlerimizin tamamında dana eti kullanılmaktadır.

Üretici Firmamız olan Şef Soğan Gıda, ISO 9001:2015 ve ISO 22000:2018 belgelerine sahiptir. Bu belgeler kaliteye ve gıda güvenliğine verdiğimiz önemi göstermektedir.